Biciklistička staza

Biciklistička staza prolazi oko cijelog Vranskog jezera

Biciklistička staza na Vranskom jezeru

Biciklistička staza

Oko Vranskog jezera se proteže više od 50 km Biciklističkih staza koje se međusobno razlikuju težinom kao i krajolikom kroz koji prolaze. Najčešća ruta naših posjetitelja počinje u mjestu Vrana kod mjesne crkve te se nadalje staza penje na brdašce Majdan koje nadgleda čitav Ornitološki rezervat, pa nastavlja sjevernom obalom jezera u smjeru JI. Staza oko jezera je dovoljno široka za prolazak automobila, ali osim terenskog vozila nadzorne službe parka i nekolicine poljoprivrednika nitko drugi vas nećve ometati dok uživate u vožnji. Svakako posjetite vidikovac “Kamenjak” koji se nalazi točno iznad polovine jezera i koji nudi neopisivo predivan pogled na čitavo jezero

Biciklistička staza na Vranskom jezeru

Biciklističke staze

Vransko jezero je super destinacija za sve rekreativce i ljubitelje biciklizma. Na biciklu ili pješice možete istražiti okolicu Vranskog jezera ili neku od obližnjih morskih plaža.

Biciklistička staza na Vranskom jezeru

Biciklističke staze

Oko cijelog Vranskog jezera prolaze biciklističke staze. Biciklističke staze prolaze kroz prekrasnu prirodu Vranskog jezera i okolice.


Oko Vranskog jezera se proteže više od 50 km Biciklističkih staza koje se međusobno razlikuju težinom kao i krajolikom kroz koji prolaze. Dobro došli na Vransko jezero!

Opremljenost

  • Wifi Internet
  • Klima uređaj
  • Posteljina,
  • Suđe, Pribor za jelo
  • Vlastita terasa
  • Roštilj, Parking

Kučni ljubimci na upit.

Ulaz u stan je poslije 13 sati na dan dolaska. Na dan odlaska gost mora napustiti stan do 9 ujutro. Dobro došli u Pakoštane!

Trebate informaciju? Nazovite nas

+385994535083 Ponedjeljak / subota 8.-19. sati