Pakoštane info

Pakoštane se nalazi između mora i Vranskog jezera

Pakoštane

Pakoštane info

Turističko središte Pakoštane nalazi se na jadranskoj obali srednje dalmacije, između gradova Zadra i Šibenika. Sa južne strane prekrasne pješčane plaže a sa sjeverne prekrasno Vransko jezero sa svojim biciklističkim stazama ćine idealnu kombinaciju za nezaboravan aktivni odmor. Ljeti je Pakoštane prepuno povijesnih i gastronomskih manifestacija u organizaciji TZ Pakoštana.

Pakoštane

Pakoštane - događanja

Pakoštane ljeti obiluje događanjima, od sportskih natjecanja, koncerata do ljetnog karnevala. Posebno su atraktivni prikazi povijesnih događanja: Dani Vitezova vranskih koji se odigravaju u Pakoštanima i obližnjoj Vrani.

Pakoštane

Pakoštane - gastronomija

Gastronomska ponuda je jako bogata. Osim restorana, picerija i tradicionalnih dalmatinskih konoba u mjestu su popularne gastronomske manifestacije u organizaciji Turističke Zajednice Pakoštana. Dobro došli u Pakoštane!


Pakoštane je idealna destinacija za goste koji žele aktivno provesti svoj odmor. Preljepe biciklističke staze oko Vranskog jezera garancija su nezaboravnog odmora.

Opremljenost

  • Wifi Internet
  • Klima uređaj
  • Posteljina,
  • Suđe, Pribor za jelo
  • Vlastita terasa
  • Roštilj, Parking

Kučni ljubimci na upit.

Ulaz u stan je poslije 13 sati na dan dolaska. Na dan odlaska gost mora napustiti stan do 9 ujutro. Dobro došli u Pakoštane!

Trebate informaciju? Nazovite nas

+385994535083 Ponedjeljak / subota 8.-19. sati