Vransko jezero

Park Prirode Vransko jezero se nalazi kraj Pakoštana.

Vransko jezero

Vransko jezero

Putujuči Jadranskom magistralom prema sjevernoj Dalmaciji, izmedu dva poviješću bogata grada Šibenika i Zadra ukazat ce vam se prirodni fenomen blizine dva jednako lijepa, a opet, toliko različita plavetnila. S jedne strane razvedena jadranska obala, poznata po svojoj primamljivoj ljepoti i čistoći, a sa druge, največe prirodno jezero u Hrvatskoj. Vransko jezero je položeno u pravcu sjeverozapad- jugoistok i pružajući se paralelno s morskom obalom od koje je mjestimično udaljen na manje od kilometra.

Vransko jezero

Vransko jezero - poučna staza

Drvena poučna staza postavljena je u ornitološkom rezervatu na samom Vranskom jezeru. Sa staze možete vidjeti trščake sa gnijezdima mnogobrojnih vrsta ptica.

Vransko jezero

Vransko jezero - biciklističke staze

Oko cijelog Vranskog jezera prolaze biciklističke staze. Prekrasna priroda i borove šume su omiljena destinacija za rekreativce i sportaše koji uživaju u netaknutoj prirodi Vranskog jezera.


Sportski ribolovci na Vranskom jezeru su redoviti posjetioci koji na njegovim obalama uvijek mogu uloviti svoj kapitalni ulov za pamčenje. Dobro došli na Vransko jezero!

Opremljenost

  • Wifi Internet
  • Klima uređaj
  • Posteljina,
  • Suđe, Pribor za jelo
  • Vlastita terasa
  • Roštilj, Parking

Kučni ljubimci na upit.

Ulaz u stan je poslije 13 sati na dan dolaska. Na dan odlaska gost mora napustiti stan do 9 ujutro. Dobro došli u Pakoštane!

Trebate informaciju? Nazovite nas

+385994535083 Ponedjeljak / subota 8.-19. sati